Поръчах си ги тия тампони, ама никак не ми харесва, че влизат прекалено лесно. Не че съм сигурен, но си мисля, че тия тампони трябва да се набиват с преса и да са абсолютно плътно легнали, но тия които ми доставиха си влизат с двата пръста само като ги натиснеш.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тампон на преден долен носач
Collapse
X
-
Има една подробност - когато ги свалях тези носачи от снимката миналата година, майстора твърдеше, че това са оригиналните носачи, което не ми се вярва, защото това означава, че са били на 8 години тогава.
Демек сега се надявам на носачите, които аз сменях да станат тия тампони166 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщениеИма една подробност - когато ги свалях тези носачи от снимката миналата година, майстора твърдеше, че това са оригиналните носачи, което не ми се вярва, защото това означава, че са били на 8 години тогава.
Демек сега се надявам на носачите, които аз сменях да станат тия тампони156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщениеДа колега не е нормално да влизат толкова лесно.Скоро сменях на моята кола и се набиват доста плътничко с пресата.Моите ги купих от ЕВРО 07 за около 25 лева.А твоите освен да ги прекапиш внимателно с це-о-то.Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Това което може да се направи е с шило за центроване"център" да почнеш да правиш центърчета по цялата повърхност на втулката.Трябва да стане на пъпки и колкото са по-гъсти толкова по-добре.Така втулката ще влезе с някаква стегнатост.Имах същия проблем с тампоните на задните напречни щанги и така си пеших проблема.Тампоните се скапаха за норматив разбира се и при следваща смяна нямах проблем с новите втулки.Влезнаха си стегнато.Може би втулките са били други или не са били предназначени за там.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
Comment